Южна Корея и Малайзия завършиха наравно 3:3 в драматичен двубой от група E

...
Южна Корея и Малайзия завършиха наравно 3:3 в драматичен двубой от група E
Коментари Харесай

Малайзия и Южна Корея с атрактивно равенство

Южна Корея и Малайзия завършиха наравно 3:3 в трагичен двубой от група " E " в шампионата за Купата на Азия. По този метод Южна Корея приключи на 2-ро място в групата си с актив от 5 точки, до момента в който Малайзия остава финален със единствено точка в актива си.

Ву-Йон Юн даде задатък на Южна Корея още в 21-ата минута. На старта на второто полувреме Малайзия съумя да направи цялостен поврат в границите на 10 минути, откакто Файсал Халим възвърне паритета в 51-ата минута, а 10 по-късно Ариф Айман бе прецизен от дузпа.

Корейците успяха да осъществят цялостния поврат в края на мача, като първо Канг-Ин Лий възвърне равенството в 83-ата минута, а в четвъртата минута на добавеното време огромната звезда Хюн-Мин Сон бе прецизен от дузпа. Малайзия обаче бе твърдо решен да не се откаже в преследването на първата си точка на форума, като в 15-ата минута на продължението Пауло Жозуе комбинира с Ромел Моралес, който възвърне равенството надълбоко в добавеното време.

В различен мач, който се изигра по същото време Бахрейн победи Йордания с 1:0. Единственото попадение в мача падна в 34-ата минута, когато Али Мадан комбинира с Юсуф, който осъществя единствения гол в мача и по този начин Бахрейн съумя да се добере до 2-рото място в класирането. Йордания от своя страна продължава също напред, макар че приключи на 3-то място, само че е измежду четирите най-хубави трети отбори.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР